Les entitats impulsores del manifest ‘Per la dignitat democràtica davant la banalització del nazisme’ reclamen una rectificació de Loquillo

Redactat per admin el 15 f, 2014 Categories: General

Les tres entitats impulsores del manifest “Per la dignitat democràtica davant la banalització del nazisme” (Fundació Catalunya Fons per a la Defensa dels Drets dels Catalans, l’Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans i la Comissió de la Dignitat) reclamen al cantant Loquillo que rectifiqui públicament les greus manifestacions realitzades en el marc d’una entrevista al diari ABC el passat 30 d’abril.

Totes tres entitats es comprometen a encetar les accions legals pertinents per a la  defensa de la dignitat democràtica, de la memòria històrica i, en especial, de la dignitat de totes les víctimes del nazisme i del feixisme, en el cas que el cantant no es retracti.

La reclamació s’ha fet ha través d’un burofax.

‘Manifest per la dignitat democràtica davant la banalització del nazisme’

El “Manifest per la dignitat democràtica davant la banalització del nazisme” es va presentar el passat 11 d’octubre de 2013. Parteix de la iniciativa de la Fundació Catalunya Fons per a la Defensa dels Drets dels Catalans, l’Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans i la Comissió de la Dignitat. En el moment de la seva presentació va tenir el suport de 20 entitats fundacionals dels àmbits dels drets humans, la cultura i la convivència entre els pobles, que van col·laborar en la seva redacció.

Actualment han subscrit el manifest un total de 65 entitats.

2014.05.14_Burofax_a_Loquillo